Kiderült: ERRE készült Babicsek Bernát közvetlen a tragikus halála előtt



A fiatal művész halála előtt épp újabb komoly lépést tett volna mesés karrierjében.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, az ismert színész-zenész, Babicsek Bernát tragikus módon életét vesztette január 1-jén.

A művész halálhíre az egész országot sokkolta, hazánk sztárjai pedig sorra búcsúznak tőle közösségi oldalaikon. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai, Pokorny Lia, a Paddy And The Rats, valamint az R-GO egyaránt megtörten számoltak be zenésztársuk tragédiájáról. Utóbbi zenekar saját halottjának tekinti Bernátot.

Bár a mindig mosolygós, életvidám művészt főként harmónikájával a kezében láthattuk a színpadon, nem szabad elfelejteni, hogy életében a színjátszás is kiemelten fontos szerepet töltött be.

Bernát ugyanis 2000-től a Gór Nagy Mária Színitanodában tanulta a színészmesterséget, később pedig olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Szeress most!, a Barátok közt vagy a Jóban Rosszban. A képernyő mellett azonban a színházi életben is kifejezetten aktív volt, az elmúlt időszakban például a Turay Ida Színház darabjaiban vállalt szerepeket.

Mint a színtársulatközösségi oldalán megosztott búcsúból kiderült, az intézmény vezetői a jövőben is számoltak volna Babicsek Bernát tehetségével, sőt már a következő szerepe is meg volt, ezt a darabot azonban már sosem láthatja a közönség, a Turay Ida Színház ugyanis senkivel nem kívánja pótolni a 41 évesen elhunyt művészt.


“Rengeteg tervünk volt veled, a következő évadban is kaptál új szerepet, mert a zenei sikerek mellett (és annak ellenére is), szívügyednek tekintetted a színházat, társulatunk szerves tagja lettél.

Felfoghatatlan, hogy nem vagy többé! Nem akarunk senkit helyetted, mert azt a színt senki nem tudja pótolni, amit Te hoztál közénk. Igazából színpadi színészként még csak próbálgattad tehetséges és erőtől duzzadó szárnyaidat. Mennyi lehetőség lett volna még! Mi lesz most nélküled?… Ma még nincs erre válasz. Egy biztos: a szárnyát próbálgató madár (Férfi, Művész, Zenész) ma végleg elrepült egy másik, egy jobb világ felé… Isten segítsen a szárnyalásban drága Bernát” – olvasható a társulat írásában.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)