Elege lett, hogy dobálják a dolgait, amiket vásárol a pénztárnál és siettetik, ezzel a módszerrel lassítja a pénztárosokat ez a férfi:



Teljesen máshogy kell felpakolni a kosár tartalmát a szalagra, mint ahogy eddig csináltuk.

Lehet, hogy egy angol férfi oldotta meg a hétköznapok egyik legnagyobb problémáját: hogyan tudják a vásárlók az árukat villámgyorsan lehúzó kasszások sebességével felvenni a versenyt a boltokban? A TikTokra posztolt néhány másodperces videóban Ciaran Elliott Warms még be is mutatja, neki mivel sikerült kordában tartani a legtöbbször követhetetlen tempójú csipogást, írja a Daily Star.

Az eddig közel 100 ezerszer elindított felvételen a férfi egy Aldi kasszájánál várakozik éppen, miután a kosara tartalmát felpakolta a pénztárszalagra.

De a többséggel ellentétben nem a lehető legkisebb helyre csoportosította a kiválasztott termékeket, hanem kisebb kupacokra bontotta, a szalag szinte teljes hosszát kihasználva.

Ciaran trükkje kellő időt biztosít a vásárlónak arra, hogy kényelmesen a táskájába tudja pakolni a megvásárolt termékeket, és nem kell versenyt futni az idővel és a pénztárossal. Így mire a fizetésre kerül a sor, szabad lehet a vásárló mindkét keze.

A kommentelők még így sem optimisták a vásárlási tippet illetően. Akad olyan, aki szerint ezzel sem lehet elég időt nyerni, mert a kiskereskedelmi láncok pénztárosai elképesztően gyorsak. Többen ugyanakkor minden idők egyik legjobb life hackjének tartják, amit rögtön ki fognak próbálni, amint lehetőségük lesz rá.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)