FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Flóra! Csupán 10 éves volt...




FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Flóra!


Kádban rázta halálra az áram a 10 éves hajmáskéri kislányt. Flóra a helyszínen meghalt

Fürdőkádban halhatott meg az a 10 éves kislány, akinek a halálát egy meghibásodott bojler okozta. Az ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat az apa ellen, a kislány osztálytársainak pedig pszichológus segít a feldolgozásban.


Áramütést szenvedett


Feltehetően áramütés okozta a halálát annak a 10 éves kislánynak, akinek a holttestére az édesanyja talált rá – értesült az RTL Klub Híradó. A Kékvillogó.hu

Nem tudtak rajta segíteni

Az édesanyja a hajmáskéri lányt átvitte a szobába, ahol az időközben megérkező mentők nekiláttak az újraélesztéshez, de már nem tudtak rajta segíteni. “Gyors vizsgálat alapján azonnal kiderült, hogy a gyermek nem produkál életjelenségeket, a bajtársak azonnal megkezdték az újraélesztését, azonban sajnos a hosszas próbálkozás ellenére sem sikerült megmenteni az életét” – mondta Pákozdi Zoltán mentős.


Felújítást végeznek


A tévécsatorna úgy tudja, hogy a házat felújítják, és néhány nappal korábban gond volt a bojlerrel. A szülők a szomszédban voltak, amikor a tragédia történt.

Megszólalt a polgármester is

A tragédia az egész falut megrázta. “Bármikor előfordulhat egy ilyen apró hiba, és egy örök életre megviseli a szülőket. Nagyon dolgos család, nagyon megviselte őket, különösen az anyukát” – mondta Köbli Miklós, Hajmáskér polgármestere.

Büntetőeljárás indult az ügyben

A rendőrség büntetőeljárást indított, hogy kiderüljön, emberi mulasztás okozta-e a kislány halálát. A család most a rokonoknál lakik, mivel a helyszínt lezárták.


Megküldték az iratokat az ügyészségnek


A főügyészség a gondatlan apával szemben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta. Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

Ezt gondolja a kislányról az igazgató

A csatorna beszélt az iskola igazgatójával is, aki a kislány kézilabdaedzője is volt, de nem akart nyilatkozni, mert nagyon megviselték a történtek. Annyit viszont elmondott, hogy a kislány okos, jó sportoló diák volt, akit mindenki szeretett; padján emlékhelyet alakítottak ki az osztálytársai.

Pszichológus segít

Az iskolaigazgató azt is elmondta, hogy pszichológusok segítenek a gyerekeknek a tragédia feldolgozásában. A kislány temetése jövő szombaton lesz.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)