Ő az a 71 éves idős, beteg asszony, akivel tegnap olyan dolgot tettek ezek a magyar rendőrök, amit feltétlen tudniuk kell nem csak a feletteseinek, hanem az egész országnak!



Ő az a 71 éves idős, beteg asszony, akivel tegnap olyan dolgot tettek a magyar rendőrök, amit feltétlen tudniuk kell nem csak a feletteseinek, hanem az egész országnak! – Legyetek kedvesek adjátok tovább mindenképp!

Annyira félt a lányától az idős, beteg asszony, hogy inkább a fagyhalált kockáztatta, de nem mert bemenni a házba. Végül a rendőrök segítettek neki sőt, olyat tettek, ami nem is lett volna kötelességük.

Zavart viselkedésű lánya miatt kért végső elkeseredésében rendőri segítséget január 6-án délután egy 71 éves szentendrei asszony. A háza udvarán lévő műanyag széken kuporgó idős, izomsorvadásban szenvedő nő át volt fagyva, láthatóan hosszú ideje nem evett rendesen – írja a Police.hu.

Kiderült, hogy a kórházból pár nappal azelőtt kiengedett, a gyógyszerszedéssel azóta leállt lánya kezelhetetlen viselkedése miatt töltötte inkább a szabad ég alatt a nap legnagyobb részét. A kályhába nem tudott begyújtani, lánya nem volt rá hajlandó, félt is tőle, de már nem bírta tovább segítség nélkül, ezért fordult a rendőrökhöz.

A szentendrei járőrök az asszony lányához – látva viselkedését – mentőt hívtak, akik kórházba vitték. Közben az egyik rendőr összeszedte az udvaron talált fát, gallyakat, újságpapírt gyűjtött és beüzemelte a kályhát.

A kinti hidegből a pattogó tűz mellé kísért asszony át tudott melegedni, ám mivel egészségi állapota miatt önállóan nem tudott volna gondoskodni magáról, és a fűtésről, a rendőrök tovább gondolkodtak. Miközben a helyi önkéntes tűzoltókat segítségül hívva az óriás farönkök hasábokká változtak, szociális szervezetek képviselőivel folytak telefonbeszélgetések.

Végül az egyik helyi szervezet segítségével sikerült elintézni az asszony ideiglenes elhelyezését, de a hosszútávú megoldás megtalálásáról sem mondtak le.

Az ideiglenes szálláshelyre utazást még megoldották a rendőrök, szolgálati autójukkal vitték el a nehezen mozgó időst.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)