Aki csak megnézte ezt a fotót, kirázta a hideg! Te észreveszed mitől ijesztő a kép?
Minden szülő szeretne legalább egy rendes családi fotót, amelyen anya, apa és gyerekek szépen fel vannak öltözve, tiszták, rendezettek és lehetőség szerint mosolygósak is. Jó így egyben látni a családot és fontos emlék mindenki számára.

Ez a család is hasonló céllal kért fel egy fotóst, hogy örökítse meg a boldog családot, ahol a képen még a házi kedvenc, a kutya is helyet kapott. No meg még valami…

Ebben a képben első ránézésre semmi kivetnivaló nincs, igaz? Vidám arcok, kicsik, nagyok és még a négylábú eb is teljesen elégedettnek tűnik. Ám van egy furcsa részlet, ami a netezők figyelmét felkeltette és senkit nem hagy nyugodni.

Te is látod? Elég könnyű elsiklani felette, de ha észreveszed, nem tudsz majd máshová nézni rémületedben.

Ha még nincs meg, akkor eláruljuk, a fotó szélén kell keresgélni. Megvan? Elég ijesztő, igaz?

Azok, akik még mindig nem vették észre, mutatjuk. Mégis kinek a keze pihen a jobb szélen ülő kislány karján?

Többen is előálltak azzal a teóriával, hogy egy fantom kéz van a képen. A természetfeletti jelenségekre nyitott emberek első megjegyzése ez volt.

A másik már sokkal gyakorlatiasabb magyarázat volt, miszerint egy ügyes photshophoz értő személy csak odaillesztett egy kezet számítógépes program segítségével.

Vagy talán szélen ülő kislány annyira hajlékony, hogy a saját kezét csavarta ki?

Döntsd el te magad, hogy miben hiszel.


Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)