A 250 kilós nőnek gyereke született. Nem fogod elhinni mekkora a baba!



Mindenki tudja, hogy mekkora port kavar, amikor egy új világrekord születik. Úgy döntöttünk, hogy a mai napon mutatni fogunk nektek egy ilyen megdöntő rekordot.

Nézzétek meg figyelmesen ezt a gyereket. Mit gondolsz, hány hónapos lehet ez a kisbaba?

Biztosan azt gondoltad, hogy körülbelül 5-6 hónapos, de tévesen gondolod. Ez egy újszülött kisbaba, akinek súlya meghaladta a 18 kg-ot! Még a császármetszést végző orvos is megdöbbent, amikor meglátta, mert először azt hitte, hogy biztosan hármas ikrek lesznek.

“Azt gondoltam, hogy 2-3 gyereket fogunk világra hozni, de csak egy gyerek született. Egy testesebb kisbaba! Balószínű, hogy rögbi játékos lesz” – mesélte az orvos.

A gyerek súlya nem véletlen, hiszen az édesanya testsúlya is 250 kilogramm. Az orvosok császármetszést végeztek, hogy enyhítsék a szülés fájdalmait, mert másképp nagy megpróbáltatás lett volna.

Jelenleg ez a legnehezebb újszülött a világon. Megdöntötte a korábbi rekordot, a gyereket, aki 1839-ben 17,6 kilogrammal született Dél-Afrikában. Az édesanya egy érmét is kapott az új rekord miatt. De van ennél valami, ami sokkal fontosabb: a gyereke, aki teljesen egészséges!




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)