A nyugdíjas asszony ordítva követelte a helyet a buszon a fiatal lánytól. Ami ezután következett, az mindenkit megrendített:



Az alábbi történetet az interneten találtuk, és feltehetően évekkel ezelőtt történhetett. Ennek ellenére érdekesnek tartjuk, és ezért megosztjuk Veletek.

A fiatal nő (nevezzük Melindának) már a munkahelyén nem érezte jól magát, és megkérte a barátnőjét, hogy kísérje őt haza.

A buszon szerencséje volt, mert le tudott ülni, de rövidesen felszállt a buszra egy idősebb hölgy, és keresetlen szavakkal követelte tőle, hogy adja át a helyét.

A lány barátnője úgy emlékezett vissza az esetre, hogy a nyugdíjas asszony behajolt az ülő lány személyes terébe, és fröcsögve gyalázta őt, amiért nem kapja meg a helyet tőle. Ezért végül a lány nem bírta tovább, és átadta a helyet az asszonynak.

Nem sokkal később azonban, rosszul lett. Az idős nő erre úgy reagált, hogy nem kellett volna annyit dr*gozni…

A fiatal nőhöz végül mentőt kellett hívni a barátnője elmondása szerint.

Ez az eset is mutatja, hogy a toleranciának és a szolidaritásnak kölcsönösnek kellene lennie: figyeljünk és segítsünk azokon, akiknek erre szükségük van, életkoruktól függetlenül!

Neked mi a véleményed?

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)