Tiszta apja! Ilyen kigyúrt szívtipró lett Schobert Norbi fia!



Apja kemény neveltetése kifizetődött, a fiatal Schobert Norbi büszkén feszít új fotóján.

Schobert Norbert nagyfia, az ifj. Schobert Norbert tavaly túl lett a vizsgáján, így most az évet tanulás helyett egy kis lazítással töltheti. Tavaly édesanyja, Rubint Réka osztotta meg a gondolatait:


Annyira, de annyira büszke vagyok a Nagyfiamra, Norbikára! Hosszú, kitartó, kemény felkészüléssel teli hónapok vannak a háta mögött! Ma délelőtt megírta a magyar és matematika felvételit, ami most sem volt könnyű, de túl vagyunk rajta /én azért beleőszültem ebbe a 2x45 percbe/


Az idén 17 éves fiú most Kelet-Afrikából posztolt, hiszen a Seychelle-szigetekre látogatott el. Innen pedig megmutatta, nem volt hiába apja kemény neveltetése és diétája: bizony kigyúrt kockás hassal állhat a kamera előtt.

A srác szimplán annyit fűzött hozzá a képhez, hogy „de ja vu”. Később egy kérdezz-felelekben pedig megígérte a követőinek, hogy megosztja a titkát és egy edzős videóval fog jelentkezni.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)