Pocskondiázni nagyon sokan tudják, de ott segít ahol csak tud! Orbán a napokban olyat tett, amiről nagyon sok ember példát vehetne!



A miniszterelnök ellátogatott az Ürömi Állatotthonba, ahová fél tonna állateledelt vitt magával – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktort Szűcsné Mércse Adrienn, az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány vezetője és az ott dolgozó önkéntesek fogadták.

Orbán Viktor és Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos személyesen vitte ki a telepre a kormányzati programban országszerte több mint 200 hasonló intézménynek biztosított 500 kilogrammnyi állateledelt.

Az ürömi állatotthonban, amihez kutyaiskola is tartozik, most kb. 50 kutyát és macskát tartanak. A szervezet célja az állatok korábbi testi-lelki sérüléseinek, traumáinak kezelése is. (MTI)




Fotók: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán/MTI/MTVA

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)