A hullafáradt nővér elalszik a fodrásznál: a fodrász lefényképezi a cipőjét, és olyat ír hozzá, amiről mindenkinek tudnia kellene!Közösségi oldalán Ashley Bolling, egy Kentucky állam beli fodrász-szalon tulajdonosa osztotta meg ezt a képet, amelyet egyik vendége cipőjéről készített.

Vendége, aki ápolónőként dolgozik, annyira fáradt volt a műszakja után, hogy elaludt a fodrász-székben, és mindez annyira megérintette a fodrász lelkét, hogy érzelmes hangulatú posztot írt, amelyben felhívja a figyelmet a névtelen hősökre, akik egész életükben másokért dolgoznak.

„AZOKBAN A CIPŐKBEN, AMELYEKET A SZÉKEN TÁMASZTOTT MEG, A TELEFONNAL AZ ÖLÉBEN, ESÉLYT KAPTAM ARRA, HOGY GONDOSKODJAK RÓLA (MÉG HA CSAK NÉHÁNY ÓRÁRA IS), ÉS NAGY MEGTISZTELTETÉSNEK ÉREZTEM, HOGY GONDOSKODHATOK ERRŐL A SZORGALMAS, INSPIRÁLÓ NŐRŐL, ANNYIRA SZERENCSÉS VAGYOK, HOGY A BARÁTOMNAK HÍVHATOM.”

Bejegyzésében Ashley kiemeli, hogy ezek az emberek szó szerint megmentik hozzátartozóink életét, és minden órájukat, percüket értünk áldozzák!

Az ápolók keményebben dolgoznak, mint gondolnánk. Pont úgy, mint a többi munkás, a segédápolók, a takarítók, a mosoda, és a kávézó dolgozói, és mások, akiknek nem vagyunk hálásak kemény munkájukért és hosszú óráikért.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék