A hullafáradt nővér elalszik a fodrásznál: a fodrász lefényképezi a cipőjét, és olyat ír hozzá, amiről mindenkinek tudnia kellene!



Közösségi oldalán Ashley Bolling, egy Kentucky állam beli fodrász-szalon tulajdonosa osztotta meg ezt a képet, amelyet egyik vendége cipőjéről készített.

Vendége, aki ápolónőként dolgozik, annyira fáradt volt a műszakja után, hogy elaludt a fodrász-székben, és mindez annyira megérintette a fodrász lelkét, hogy érzelmes hangulatú posztot írt, amelyben felhívja a figyelmet a névtelen hősökre, akik egész életükben másokért dolgoznak.

„AZOKBAN A CIPŐKBEN, AMELYEKET A SZÉKEN TÁMASZTOTT MEG, A TELEFONNAL AZ ÖLÉBEN, ESÉLYT KAPTAM ARRA, HOGY GONDOSKODJAK RÓLA (MÉG HA CSAK NÉHÁNY ÓRÁRA IS), ÉS NAGY MEGTISZTELTETÉSNEK ÉREZTEM, HOGY GONDOSKODHATOK ERRŐL A SZORGALMAS, INSPIRÁLÓ NŐRŐL, ANNYIRA SZERENCSÉS VAGYOK, HOGY A BARÁTOMNAK HÍVHATOM.”

Bejegyzésében Ashley kiemeli, hogy ezek az emberek szó szerint megmentik hozzátartozóink életét, és minden órájukat, percüket értünk áldozzák!

Az ápolók keményebben dolgoznak, mint gondolnánk. Pont úgy, mint a többi munkás, a segédápolók, a takarítók, a mosoda, és a kávézó dolgozói, és mások, akiknek nem vagyunk hálásak kemény munkájukért és hosszú óráikért.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)