Most kaptuk a hírt Csollány Szilveszterről, senki sem tudja mi az igazság, aggódnak a rajongókA gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves tornász, Csollány Szilveszter állapotáról soproni tornászkörökből tudott meg információkat a Bors.

A lap úgy tudja, Csollány múlt pénteken tüdőgyulladással került a vidéki város kórházába, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba szállították, és azóta a Korányi-kórházban lélegeztetőgépen van. A Magyar Nemzet korábbi információi szerint megfertőződött koronavírussal.

A BORS AZT ÍRJA, EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ HÍREKET KAPTAK A TORNÁSZ ÁLLAPOTÁRÓL, EGYIK INFORMÁTORUK SZERINT JOBBAN VAN, LEKERÜLHET A GÉPRŐL, MÍG MÁSIK FORRÁSUK ÚGY TUDJA, VÁLSÁGOS AZ ÁLLAPOTA.

Csollány egykori edzője, Vereckei István nem tud részleteket a tornász állapotáról.

“Maga az a hír is alapvetően meglepett, hogy a szervezete, az immunrendszere nem állt ellen a vírusnak.

Heti egyszer rendszeresen elbeszélgettem vele telefonon, és nemrég tudatta, hogy újabban félmaratonikat teljesít.

Ez jó erőnlétre vall, viszont újdonság, mert a tornászok nem arról híresek, hogy rajonganak a hosszútávfutásért” – fogalmazott a lapnak Vereckei.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)