Szomorú hírek jöttek a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdiról



Jövő tavaszra várja hármasikreit ikreit Rúzsa Magdi, ám az énekesnő már most úgy érzi magát, mintha a kilencedik hónapban lenne.

A két kisfiú és a kislány nagyon szépen fejlődik, de ennek megvannak a kellemetlenségei is, hiszen megterhelik édesanyjuk szervezetét, aludni is alig tud. Ám Magdi számára a legfontosabb, hogy minden rendben legyen, így nemsokára bevonul a kórházba, hogy állandó orvosi felügyelet alatt legyen.


– Nemrég ünnepelte a születésnapját. Hogy élte meg?


Rúzsa Magdi: Most valahogy minden más. Kezd kikerekedni a világ számomra, miközben nyilván eddig is szerettem, ahogy élek, de ez most egy más állapot, új dolognak a kapujában vagyunk. Izgatottak vagyok, nagyon készülünk.


– Be kellett-e már feküdnie a kórházba?


Magdi: Eddig szerencsére mindent rendben találtak az orvosaim, úgyhogy még nem, de hamarosan menni kell. Nem lesz egyszerű, de most felelősségteljesnek kell lenni. Nyilván nehéz lesz bevonulni a kórházba az ünnepek előtt, legalább annyira meg is nyugtat majd, hogy ott lesznek az orvosok a közelben.


– Tart koronavírustól?


Magdi: Nem, mert egyrészt be vagyok oltva, másrészt át is estem a betegségen, hála Istennek, enyhe lefolyással. Ettől a részétől nem félek, és amint tudom, fel fogom venni a harmadik oltást is. Inkább maga a kórház az, amitől idegenkedek, hogy egyedül leszek, nem a megszokott környezetben, a családi fészekben.


– Hogy viseli a mindennapokat?


Magdi: Lekopogom, eddig minden rendben, de érzem, hogy nagyon növekednek. Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik. Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet. Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen.


– Tudják már, hogy hívják majd a kis jövevényeket?


Magdi: Igen, mi már a nevükön szólítjuk a kisbabáinkat. Komoly egyezkedés zajlott, de szerencsére megtaláltuk azokat, amelyek közel állnak hozzánk. Azt éreztem, hogy szinte jelzik a pocakomban, kinek mi tetszik.


– Korábban elárulta, hogy szokott nekik énekelni, de dalt is írt már hozzájuk?


Magdi: Igen, énekelek sokat a manóknak és folyamatos zenehallgatás is van, és igen, van olyan új dalom, amelyet kifejezetten ők váltottak ki belőlem. Jövő tavasszal meg is mutatjuk a közönségnek.


– Nemrég jelent meg a Domine című dal klipje, amely sokadik meglepetés, amióta visszavonult a színpadtól. Számíthatunk még ilyen ajándékra idén?


Magdi: Még biztosan, hiszen előre készítettünk el anyagokat, felvételeket pont azért, hogy amikor én már mással foglalkozom, akkor is tudjak a közönségnek csöpögtetni valami szépet, bár idén már elég sok meglepetést kaptak tőlem (nevet). A Domine különleges dal, amely nem feltétlenül a legvidámabb pillanatomban született, de egy olyan kapaszkodónak a jelenlétét írja körbe, amely mindenkinek fontos. – írja a blikk.hu.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)