3 napig ébresztgette, énekelt édesanyjának a 3 éves kislány, de az nem ébredt fel. Eldobta az életét…



Napokkal anyja öngyilkossága után találtak rá egy hároméves kislányra Walesben, aki teljesen magára maradt a lakásban.

Aimee Louise Evans felakasztott holttestét április 7-én fedezték fel saját hálószobájában Port Talbotban, Walesben. A 28 éves nő halálakor hároméves gyermeke is a házban tartózkodott, és négy napig egyedül próbált életben maradni.

A kislány napokig volt egyedül a lakásban. A kislány napokig volt egyedül a lakásban. A rendőrség úgy hiszi, hogy a kislány azért nem került életveszélybe, mert talált elegendő csipszet és rágcsálnivalót a lakásban. A körülményekhez képest jó állapotban találtak rá, de megfigyelésre kórházba szállították, nehogy kiszáradjon.

Evans április 4-én küldött egy üzenetet édesanyjának, Julie Evansnek, hogy vigye el tőle a gyermeket, mert nem bírja tovább. A nagymama erre csak annyit reagált, hogy ne legyen ostoba, és árulja el mi a baj. Ezek után már nem érkezett több üzenet a fiatal kétgyermekes anyától.

Julie Evans folyamatosan próbált kapcsolatba lépni lányával de nem járt sikerrel, így végső elkeseredésében értesítette a hatóságokat. A rendőrök végül behatoltak lakás bejárati ajtaján és megtalálták a magára hagyott, megrémült gyermeket, valamint az anya felakasztott holttestét a hálószobában.

Április 3-án a nagymama látta utoljára élve Evanst, aki folyamatosan egy férfi Facebook profilját nézegette, akivel se veled, se nélküled kapcsolatban voltak és akkor éppen szakítottak. Julie Evans elárulta, hogy lánya aznap igen sokat ivott, de nem volt részeg.

A családtagok és a barátok értetlenül állnak a fiatal nő szörnyű tette felett, hiszen korábban soha nem voltak jelei annak, hogy mentális problémákkal küszködne. Mindig vidám volt, sokat járt közösségekbe, de gyermekeivel is nagyon jól bánt.

Elképzelhetetlen, hogy mi vitte rá mégis arra, hogy saját kislánya szeme láttára vessen véget életének, nem törődve azzal, hogy mi lesz a kicsivel nélküle. Másik gyermeke a tragédia napján édesapjánál volt.

Evanst rengetegen szerették, és nagyon népszerűnek számított, ezért nem értik barátai, hogy miért nem hívta fel őket és mesélte el nekik gondjait.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)