A nővér rajtakapta a férfit, mit csinál haldokló feleségével a kórházban. Nem hitt a szemének…A nő gyakorlatilag haldoklott. Férje tudta, hogy közel a végső búcsú, és határozott döntést hozott: megszegi a kórház szabályzatát, és bevisz a feleségének valamit, amivel nagyon boldoggá teheti!

Később közösségi oldalán megosztotta a történteket, és rendkívüli érdeklődésre tartott számot a sztori. A hölgy egy műtét után legyengült, már beszélni, inni és enni sem tudott. Intravénásan táplálták.

Ritkán fordult csak elő, hogy érthetően tudott beszélni, és egy ilyen alkalommal elmondta, hogy nagyon szeretné látni Bellát, a kutyájukat. A férj úgy döntött, megoldja, lesz, ami lesz!

A Bella nevű kutyus remekül belefért egy bőröndbe, a férfi pedig a cipzárt egy kicsit nyitva hagyta, hogy a kutya kapjon levegőt. A kutyus egyetlen hangot sem adott ki, így a férj minden további nélkül be tudta őt vinni a kórházba, a bőrönd rejtekében.

Amikor a szobába értek, a férj kinyitotta a bőröndöt, a kutya pedig felugrott az ágyra, az asszonyához, de semmilyen kárt nem tett a műszerekben. Türelmesen várt, míg gazdája felébred.

A nő könnyekre fakadt, amikor meglátta kis kedvencét, és órákon keresztül egyszerűen csak mosolygott kutyája jelenlétében, és egyetlen szót sem szólt.

Időközben belépett egy nővér, de látván, hogy mennyire fontos a haldokló betegnek a kutya, megígérte, hogy nem fogja őket beárulni. Természetesen Bellát nem hagyhatta bent a kórházban, ezért a férj, miután a felesége elaludt, visszatette a kutyát a táskába, és hazamentek.

A feleség pár napon belül meghalt, ám azzal a tudattal engedhette el őt a férj, hogy a nő még láthatta közös kedvencüket, Bellát, akit annyira szeretett.

Leírta azt is a posztjában, hogy bármikor, ha előveszi a bőröndöt, Bella bele akar mászni, mert azt hiszi, így újra találkozhat gazdájával!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)