Váratlan bejelentés – Mától itt is kötelező újra a maszkviselés!



A koronavírus negyedik hullámának erősödése miatt az OTP Bank elővigyázatosságból kötelezővé teszi az ügyfelek számára az eddig csak ajánlott, szájat, orrot eltakaró maszk használatát a hitelintézet bankfiókjaiban a felnőttek és a 6 évesnél idősebb gyermekek részére – derül ki az OTP közleményéből.

A járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorodnak az intézkedések, rendszeres a munkavállalók tesztelése, szigorodik a maszkhasználat és plexiüvegekkel, kézfertőtlenítővel, gyakoribb takarítással védekeznek a fiókokban és a központi irodaépületekben.

Emellett a bank folyamatosan ösztönzi ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a biztonságosabb és gyorsabb online ügyintézést válasszák – írják.

Az OTP-nél a fióki dolgozóknak nagyjából három hete már kötelező a maszkhordás, ezt terjesztették most ki az ügyfelekre is.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)