Örökölt egy házat. Takarítás közben a szőnyeg alatt egy rejtekhelyet talált. A tartalma mindenkit ledöbbentettAz alábbi érdekes esetet a Redditen osztotta meg egy felhasználó… A valós nevét nem tudni, de nevezzük őt a történet szempontjából Johnnak.

Johnnak meghaltak a szülei, és az érzelmi veszteség mellett az üresen maradt szülői házzal is törődnie kellett. A felújítás mellett döntött, azonban olyasmit talált, amit még álmában sem várt volna!

Felemelt a a szőnyeget az egyik helységben, és nem talált mást, mint egy titkos rejtekhelyet! Ez a látvány fogadta:

Ez valójában egy széf volt, komoly zárszerkezettel, melyet a férfi nem tudott el saját maga kinyitni, ezért egy szakembert kellett hívnia. Ő végül kinyitotta, és John szeme elé tárult a látvány, amely elsőre nem volt túl impozáns: csupán koszos vizet, valamint téglát talált. Úgy tűnt, szemét lepi a lyukat.

Miután a szemetet eltávolították, találtak egy 1937-ből származó érme könyvet. Ez már sokkal érdekesebb emléknek tűnt, de alatta még több album sorakozott! Még lejjebb pár elvásott bankjegyet találtak, amelyet tönkretett az idő vas foga, és nyilván a víz sem tett nekik jót.

Ez alatt egy csomó ritka érmét és órát is találtak.

Ám csak ezután következett a lényeg! Egy rozsdás dobozban ékszereket találtak, alatta pedig néhány aranyrudat. Tehát nem csak egy házat, de egy igazi vagyont hagytak a szülei Johnra!
Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék