Dr Merkely Béla figyelmeztetése: A híres magyar orvos, olyan döbbenetes dolgot mondott a koronavírus ellenni védőoltásról, hogy…



Merkely Béla a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének konferenciáján beszélt bővebben a jelenlegi koronavírus-helyzetről, beszédében pedig elárulta, hogy véleménye szerint a közép-magyarországi régióban már elérhette a platót a járvány negyedik hulláma, ám leszögezte, ahhoz, hogy végleg megfékezzük a terjedését, 75-80 százalékos átoltottság lenne szükséges.

A Semmelweis Egyetem rektora emellett arra is kitért, hogy Izrael példája adhat bizonyítékor arra, hogy a harmadik oltás segíthet-e a negyedik járványhullám leküzdésében.

„Ha ott emelkednek majd a számok, akkor készülhetünk esetleg a negyedik oltásra is, de ezzel még várhatunk, mert ott azzal, hogy az emberek 40-45 százaléka megkapta az emlékeztető dózist, legyőzték ezt a hullámot is” – idézte Merkelyt az Index.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)