Megtörte a csendet Kocsis Tibor édesanyja – Ez a véleménye fiárólKocsis Tibor két hete vallotta be ország-világ előtt, hogy a férfiakhoz vonzódik, és már évek óta boldog párkapcsolatban él.

Az énekes élete az Elviszlek magammal óta sokkal szabadabb. Tibor a családjával mesélt róla, hogy elege lett a több évtizednyi titkolózásból, ezért döntött úgy, hogy legújabb dala is egy színvallomás.

Ahogy a Blikk is megírta, az énekes DTK-nak a műsort megelőzően azt írta: ez az interjú lesz élete egyik legfontosabb beszélgetése. Így is történt, Kocsis Tibor D. Tóth Kriszta mellett ülve mondta ki először nyilvánosan:

„Én szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, azért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok”.

Kocsis Tibi a Fókusznak árulta el, hogy a család előtt coming outolni többlépcsős folyamat volt. Az énekes még nagyon „zöldfülű” volt, amikor először nővérének vallott színt, ez pedig rá is nagyon mély hatást gyakorolt. Nővére pozitívan emlékszik vissza azokra a percekre.

Éreztem, hogy borzasztóan felszabadító számára

– mondta.

Más volt a helyzet az édesapjával, akit viszont nagyon meglepett, milyen fogadtatás érte őket, amikor a nyilvánosság előtt kiderült: a fia meleg. „Úgy álltam hozzá, hogy pozitív lesz a fogadtatás, s hál’ Istennek, úgy is lett” – mondta Tibor apja az RTL-nek, hozzátéve: a közvélemény fogadtatását a tálalás is nagyon befolyásolta. „Ebből a riportból az ember szólt”.

Édesapjának nem sokkal az X-Faktorba való jelentkezés előtt, 30 évesen mondta el, hogy meleg, az pedig bevallotta: sosem rendült meg a szeretete a fia iránt.

Itt nincs miről beszélni. Ha valaki felnevel egy gyereket, úgy szereti, ahogy van– magyarázta az édesapa, miért volt számára viszonylag könnyű elfogadni énekes fia nemi identitását.

Kocsis Tibor a D. Tóth Krisztával készült interjúja óta rengeteg pozitív visszajelzést kap. Amióta színt vallott, rengetegen állítják meg az utcán. „Ez volt a célom” – mondta Tibor.

– így kezdődik Kocsis Tibor legújabb videóklipje, az El nem mondott szó. A zenész még D. Tóth Krisztának mondta el, ezután biztos benne, hogy számaiban helyet kap a melegsége. Legújabb dala szerda este jelent meg El nem mondott szó címmel, amelyben a következő sorok arról árulkodnak, hogy beváltotta ígéretét:

Halk néma vallomás, de érzem, így lesz jó!


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)