Itt a végső bizonyíték az angyalok létezésére?



Szerinted léteznek túlvilági lények, angyalok? Van túlvilág?

A világ legtöbb kultúrája mélyen hisz az olyan, felsőbb spirituális szinteken élő entitásokban, mint amilyenek a köztudatban az angyalok.

Nem véletlen az sem, hogy ezekben a kultúrákban mind hasonlóképpen jelentek meg.

A föld felett lebegve, varázserővel bírva, szárnyakkal, és fényesség kísérte útjukat.

Ma már sokan csak meséknek, színes mendemondáknak tartják az angyalokról szóló történeteket és ősi, szanszkrit iratokat.

Ennek ellenére az utóbbi években számos olyan bizarr jelenség tanúi voltak egyesek, melyek bizonyíthatják, hogy az angyalokról szóló legendák mind igazak.

Az alábbi videó futótűzként kezdett el terjedni a neten, és egy olyan megmagyarázhatatlan jelenség látható rajta, amire sokak szerint cska egyetlen magyarázat lehet helytálló: angyalo jelenés.

Az esetről, illetve magáról a videóról nem tudni túl sokat.

Sem a helyszín, sem pedig a pontos időpont nem ismert. Annyit lehet tudni, hogy ez egy biztonsági kamera felvétele, és egy autó parkolóban volt elhelyezve.

Az egyik pillanatról a másikra egy hatalmas, szárnyakkal rendelkező fényes alak jelenik meg a felvételen, majd később pedig eltűnik.

A videó kapcsán rengeteg szakértőt megkérdetek arról, hogy mi az, amit látni lehet rajta, de gyakorlatilag senki sem tudott biztosat mondani. Mivel biztonsági kamera felvételről van szó, biztos, hogy nem manipulált a videó.

Ezt sok más vizsgálat is alátámasztotta. Viszont ha tényleg a valóságot látjuk rajta, akkor adódik a kérdés: mi lehet? Szerintetek tényleg paranormális jelenség, angyali jelenés? 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)