Rusvai Miklós – Ekkor robban be a negyedik hullám, ekkor várható a legtöbb fertőzött Magyarországon!A negyedik hullám leginkább az oltatlanok hulláma, ők azok, akikre a legveszélyesebb a koronavírus.

Mindeközben a harmadik oltás is aktuálissá vált, így egyre többen kezdenek el élni ennek lehetőségével.

Ha ezt gondoljuk, hogy a negyedik hullám legmagasabb számait látjuk napról-napra és hamarosan csendesednek majd a kritikus számok, akkor hatalmasat tévedünk!

Rusvai Miklóst a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában kérdezték meg arról, hogy hol tartunk jelenleg, illetve mik a kilátások az ünnepekre, hiszen hamarosan ismét karácsony lesz.

„Az intenzíven felfutó szakaszában vagyunk, amikor hétről hétre nagyobb számokat látunk.” – kezdte a válaszában Rusvai a Mokka vendégeként, aki szerint előre látható volt, hogy mi fog történni.

„Ez tulajdonképpen, bocsánat, hogy ezt mondom, de előre látható volt. Szeptemberben kezdődött, és egy lassú emelkedő szakasz után… ez a szokásos harang, tehát lassan kezdődik, aztán felfut, lesz egy plató.”

„Én úgy gondolom, hogy valamikor decemberre várható ez, és utána újra lejjebb, főleg egy száraz, hideg idő jön karácsonykor.”


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)