Gyászol Ábel Anita: Szívszorító szavakkal búcsúzikHatalmas veszteség.

85 éves korában elhunyt Csűrös Karola, a Szomszédok Etusa, akivel hosszú-hosszú éveken át dolgozhatott Ábel Anita. Etus unokáját Julcsit alakítottaa teleregényben. A színész-műsorvezető egy újságírótól tudta meg a lesújtó hírt.


“EGÉSZ NAP CIKÁZTAK A FEJEMBEN A GONDOLATOK…EGY ÚJSÁGÍRÓTÓL TUDTAM MEG A HÍRT…MA OFFLINE VOLTAM, NEM HALLGATTAM, ÉS NEM NÉZTEM SEMMIT…AZTÁN HÍVTAK 600-AN… MONDJ VALAMIT-KÉRTÉK-PÁR SZÓT…DE MIT?? MIT LEHET ILYENKOR MONDANI… HOGY SAJNÁLOM, MEGRÁZOTT…NEM MONDTAM, CSAK ELAKADT A SZAVAM…MOST ÉRTEM HAZA, ÉS SZEDTEM ÖSSZE A GONDOLATAIM… KÖZÖS FOTÓ HELYETT MEGANNYI EMLÉK…

AZ “ORSZÁG ETUSA” VOLTÁL… NEKEM SOHA!!! NEKEM KARCSI❤️, AKIVEL EGYSZER HAZAFELÉ ÚGY NEVETTÜNK A KOCSIBAN A HÁTSÓ ÜLÉSEN, HOGY ÁDÁM NEM GYŐZTE HANGOSÍTANI AZ OPERÁT, HOGY NE HALLJON MINKET🙈AKI A 18-IK SZÜLETÉSNAPOMON VÁRATLANUL BETOPPANT, ÉS EGÉSZ ESTE VELEM BULIZOTT🙌🏼AKINEK FERGETEGES HUMORÁT ÉS HATÁRTALAN KEDVESSÉGÉT CSAK AZOK ISMERTÉK IGAZÁN, AKIK KÖZEL ÁLLTAK HOZZÁ. HA PEDIG SZÍNÉSZNŐKÉNT A SZÍNPADRA LÉPETT EGYSZERŰEN RAGYOGOTT, ÉS ÉN EZT IS LÁTHATTAM…🙏🏻

KARCSI🤍MOSTMÁR ÁDÁMMAL VAGY❤️MELLETTE….ÉS HA APÁMMAL TALÁLKOZOL, ÖLELD MEG HELYETTEM IS, ÉS DUMÁLJATOK EGY JÓT, AMIT ITT A FÖLDI LÉTBEN ÚGY SZERETETEK…NEM BÚCSÚZOM🖤”


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)