" Szerelmes vagyok a kislányom gyilkosába ! "

A hatéves lányka olyan sérüléseket szenvedett brutális apjának köszönhetően, mintha elütötte volna egy kocsi. A feleség mégis kiáll párja mellett.


A közvélemény számára érthetetlen, de a mai napig kiáll párja mellett az az asszony, akinek férjét hatéves kislányuk bántalmazásával és megölésével vádolják. Amióta a férfit letartóztatták, 190-szer látogatta meg a börtönben.Ellie Butler 2013. októberében vesztette életét. Csupán hat évet élt. Apját, Bent emberöléssel vádolják - a hatóságok félrevezetéséért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért (ugyanezen ügy kapcsán) már elítélték.

Azon a végzetes napon - mint otthonmaradó apukaként szinte mindig - Ben vigyázott a picire, míg felesége, a grafikusként dolgozó Jennie Gray munkában volt. A férfi - állítása szerint - kora délután eszméletlenül talált lányára saját házukban, az emeleten. Ahelyett azonban, hogy a mentőket hívta volna, Jennie számát tárcsázta. Haza kell jönnöd - mondta, de semmi mást. Amikor a nő megérkezett, a reszkető Bent a padlón heverve találta.

- Nem tudtam, mit tegyek, nem tudtam, mi folyik itt. Azt mondta: Ellie meghalt. Az egész testem remegett. Felmentem Ellie szobájába. Ő ott hevert a padlón. A szemébe néztem - a pupillái hatalmasak voltak. Sosem láttam még ilyet egész életemben. Olyan mozdulatlan volt, és képtelen voltam gondolkozni - idézte fel az esetet Jennie.

Érthetetlen, de a mentőket csak jóval később hívta a pár. A nő szerint azért, mert sejtette: férjét fogják vádolni.

Nem is alaptalanul: Ben Butler brutális előéletéről volt ismert. Csecsemőként úgy megrázta a kis Ellie-t, hogy a picit a hatóságok ki is emelték a családtól. A gyermek felügyeleti jogát csak 11 hónappal a gyilkos nap előtt nyerték vissza. A brit sajtó úgy írta le a kislány végzetes sérüléseit, mint akit elütött egy autó.Jennie a történtek ellenére kiáll férje mellett. Azt mondja: a mai napig szerelmes belé. Mindez azért érdekes, mert a jelenleg is tartó tárgyaláson - hogy a férfi erőszakos mivoltát bizonyítsák - számos, a nőnek címzett üzenetet is felolvastak. „Nem szeretlek egy cseppet sem, most csak gyűlöllek. És ezt te tudod. B**d meg, te kövér, gusztustalan k**va” - hüledezett a bíróság a férfi megvető üzenetén. Az ügyész szerint a nő azért sem akart senkinek beszélni a férfi agresszív természetéről, mert félt: elveszíti nem csak őt, de a gyermeküket is - írja a Daily Star.

Noha jelenleg Ben Butler ül a vádlottak padján - gyakorlatilag bizonyos, hogy addig ütlegelte saját kislányát, míg az meg nem halt - könnyedén a feleség is ott találhatja magát bűnsegédlet miatt. A meghallgatások során ugyanis azt a - több órával később intézett - segélykérő hívást, amit végül a feleség bonyolított le, az ügyész „a lehető legmegrendezettebb színjátéknak” bélyegezte, amit a bíróság valaha is hallhatott - olvasható a Daily Mail oldalán.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék