Retteg a gázszámlától Zalatnay Sarolta: „A fűtésen nem tudok spórolni”



Valószínűleg senki sem gondolta volna idén tavasszal, hogy ősszel ilyen hatalmas drágulások lesznek, nemcsak az élelmiszerek ára emelkedett drasztikusan, az infláció é a világ jelenlegi helyzete egyre több szolgáltatásban érezteti hatását, a legdurvább drágulás a gáz és energiaáram szolgáltatásában lépett elő.

Zalatnay Saroltát is negatívan érinti az infláció és az energiaárak, az énekesnő retteg attól mennyi lesz majd az októberi gázszámlája. Spórolna, de bizonyos okok miatt nem tud mindenen, ilyen a gáz.

A 74 éves énekesnő a Meglepetés-nek elmondta, nem mer spórolni a fűtésen, mert ha megbetegszik fellépni sem tud elmenni, ez pedig a megélhetését veszélyezteti.

“Félek az első októberi gázszámlától, a fűtésen nem tudok spórolni. Nem lehet hideg a házban, nem fázhatok meg, mert ha elmegy a hangom, nem tudok fellépni és pénzt keresni. Ha a gázon nem, a villanyon igyekszem takarékoskodni, és az öltözködést is megoldom a régi ruháimból” – mondta Zalatnay.

Az énekesnő azt is elárulta, nem szokott drága dolgokat vásárolni, és “csak pislog azon, hogy egy-két magyar rappernek hétmillió forintos karórája van”.

“Nekem nincs ennyi pénzem. Nem irigylem tőlük, de ha lenne megtakarításom, akkor sem luxusdolgokra költeném. Megtanultam szerényen élni” – fogalmazott Zalatnay Sarolta.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)