Lang Györgyi betegen is kiáll az emberekért, ezt üzente



Lang Györgyi tavaly év végén kapott agyérgyörcsöt és bár állapota egyre rosszabbodik, ő mégsem hagyja magát, Falusi Mariannal lelkesen vezetik a Klubrádióban műsorukat. Egy új videóban mesélték el, miért szeretnek a rádióban dolgozni.

Lang Györgyi tavaly év végén kapott stroke-ot, azóta keveset lehetett tudni az állapotáról, teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, ám most kiálltak a Klubrádió mellett, ahol évek óta műsoruk van. A Pa-dö-dő párosa másfél perces videóval jelentkezett.

“Jelenleg nagyon büszke vagyok, mert a nyári szünetben csak mi voltunk itt” – mondja Lang Györgyi, aki tavalyi strokeja után nehezen formája a szavakat.

Falusi Mariann szerint, nagyon fontos, hogy a rádió naprakész, és, hogy a kultúrában is megpróbálnak olyan híreket hozni, aminek örülnek a rádióhallgatók.

“Jó itt dolgozni, mert érezzük azt, hogy szeretnek minket, hogy szükség van arra, amit csinálunk. Jó itt dolgozni, mert független a rádió, és nem a kormánymédia elkötelezettje, jó itt dolgozni, mert ezt hallgatják a barátaink” – mondta Mariann. “És mert közel van otthonhoz…” – vette át a szót Lang Györgyi.


Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)