Farhátat lopott egy nyugdíjas, de amit a kiérkező Rendőrök műveltek a nénivel, az szóért kiállt



Egy idős nagyjából 75 év körüli nagymama bukott le a Tescóban, mivel lopni próbált.

Lopási kísérlet közben csíptek nyakon egy idős asszonyt, aki fizetés helyett, a táskájába tömködte a sorok között, a hentespultnál kapott pulyka farhátat. Az nyugdjías hölgynél 3,5 kg nyers pulyka farhátat találtak, valamint 3 pár csirkelábat. Az okozott kár 1400 forintnyi összegre rúgott.

A kiérkező Rendőrök nagyon kedvesek voltak, mivel a néninek, mint utóbb kiderült pár éve meghalt a férje, és sajnos úgy alakult, hogy eltemette 2 gyermekét is, így őt haza szállították angliai otthonába, az általa ellopott termékeket kifizették, és biztosították afelől, hogy különböző szociális juttatsáokat részesítsenek az idős kétségbeesett néninek..

Ezt Magyarországon vajon megtennék a Rendőrök? Vagy egyből zárkába vinnék, és meghurcolnák lopásért.. pedig csak egy élet ledolgozott munkája után, nem szeretne éhen halni a nyugdíjából..

Anglia nincs messze, mégis mennyivel másabbak ott az emberek…


Címlapfotó: illusztráció

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)