A kisbabát egy kartondobozban kitették a téli fagyba. Ám a kóbor macska rögtön tudta, mit kell tennie:



Az oroszországi Obninsk városában Masha, a kóbor cica semmi mást nem tett, mint mindennapos sétájára indult egy hideg téli napon, amikor egy kartondobozt talált a egy eldugott zugban.

A dobozban egy 12 hetes kisfiú feküdt, akinek ebben a farkasordító hidegben valószínűleg nem sok ideje lett volna hátra, a macska azonban rögtön tudta, mit kell tennie! A dobozba feküdt a kicsi mellé, és megmelegítette őt, közben pedig hangosan nyávogott, így pedig a járókelők hamar felfigyeltek rá.

Ennek köszönhetően a kisfiú még időben kórházba került, és az orvosok meg tudták menteni az életét. A kórház szóvivője elmondta, hogy ha macska nem hívja fel a nyávogással a figyelmet a kicsire, nem is lett volna semmi esélye életben maradni a csontig hatoló hidegben.

Irna Lavorna volt az a hölgy, aki felfigyelt a macska nyávogására, és megtalálta a kartondobozt. Elmondta, hogy hihetetlenül erős anyai ösztönnel rendelkezett a cica, akit egyébként ismert, mert rendszeresen etette a kóbor macskákat.

A cica hamar óriási népszerűségre tett szert, és éppen ezért nem kell tovább az utcán élnie: szinte pillanatok alatt otthont találtak neki. Nem véletlen, mert ez a cica nemcsak szép, de hősiesen és csodálatosan is viselkedett!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)