Orbán Viktornak durván nekiment Ujhelyi István!… és nincs benne köszönet



Orbán Viktornak a saját szavait olvassa a fejére Ujhelyi István… és nincs benne köszönet – videó

Történelmi mélypontra süllyedt a forint az euróhoz képest a hét közepén: közel 417 forintot ért egyetlen euró. Természetesen az ellenzék nem hagyta szó nélkül a magyar valuta mélyrepülését.

Ennél is messzebb bátorkodott Újhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője, aki egy 2006-os felvételt kotort elő, amelyben Orbán Viktor éppen a Gyurcsány-kormány által 263 forintra taszított euróról beszélt elég kritikusan.

A felvételen ezeket mondja a miniszterelnök:

Beszéljünk egyenesen, a forint az mélyrepülésben van, és egyelőre a magyar állami vezetésben senkinek sincs fogalma, hogyan lehet megállítani. Nem ismeri el, hogy ő az oka a zuhanórepülésnek. Elveszett a külföld és Magyarország bizalma egyszerre. Ilyenkor politikai változásra van szükség.

„A forint megvédéshez én nem látok más utat. Az a probléma, hogy erről a kormányról senki nem hiszi el, hogy meg tudja védeni a forintot, következésképpen senki nem akar a forintért devizát vagy eurót adni a piacon. És mivel nem adnak nekünk eurót, amire pedig szükségünk van, így aztán a forint folyamatosan veszít az értékéből.”

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)