Ez a 83 éves néni egy újszülöttet talált a fűben, de amikor meglátták az orvosok a baba kis testét és ami mellette volt.. – Erre mégis mit lehet mondani??



Ilyet még nem láttak. A 83 éves orosz asszony tavaly, augusztus 18-án furcsa zajra lett figyelmes a háza közelében. Nyöszörgésnek vélte, ezért odament és talált valamit a fűben..A lila takaró egy újszülött babát rejtett. Mivel a nő egy árvaház mellett élt, fogta és azonnal odavitte a babát. Az alig egyhetes csöppség teljesen egészséges volt, és melegen volt felöltöztetve. Még egy csomag pelenka és kevés bébiétel is volt mellette.

De amikor az orvosok levetkőztették, sokkoló felfedezést tettek. Egy levél volt a baba ruhája alá rejtve, hogy ha valaki eltalálja, majd olvassa el.„Bocsássanak meg nekem, de nem tudom, mit tegyek. Ő egy nagyon csendes és egészséges baba. A neve Uljana. Augusztus 12-én született, és már megkapta a védőoltásokat. Ez a legszörnyűbb dolog, amit valaha tettem egész életemben. Ígérem, visszajövök érte, de most nincs más választásom. Az éjszakákat már az utcán kellett töltenünk… ” – írta a kétségbeesett édesanya.Több család örökbe akarta fogadni a kis Uljaná, mert senki sem számított rá, hogy az anyja visszatér a gyermekéért. De négy nappal később egy fiatal nő jelent meg az árvaházban, és elkezdett érdeklődni a lánya iránt. Amikor megkérdezték, kicsoda, elmesélte a szívszorító történetüket:

Nataljanak hívják, és azért jött, hogy Krasznojarszkban munkát keressen. Elég hamar megismerkedett egy férfival, akivel egy pár lettek. Amikor Natalja terhes lett, a barátja azt akarta, hogy vetesse el a babát. Amikor ezt megtagadta, a férfi elhagyta. Nem sokkal azután, hogy elveszítette a munkáját, Natalja veszekedett a szüleivel, mert nem voltak hajlandóak segíteni a helyzetén.

Amikor Uljana megszületett, az anyukája teljesen egyedül volt, és kétségbeesett. Megkérdezte a kórházat, hogy ott hagyhatja-e a lányát még néhány napig, de a kérését elutasították. Napokig vándorolt a picivel egyik helyről a másikra, és nem tudta, hová menjenek. Amikor végül egy éjszakát kellett vele az utcán töltenie, tudta, hogy oda kell adja valakinek, aki gondoskodni tud róla. Ekkor döntött úgy, hogy otthagyja Uljanát az árvaház mellett.

Natalja szégyellte magát. Az egyik épület mögött várt, és figyelte, ahogy valaki rátalált a kislányára. Négy nap múlva szerzett egy kis pénzt, sikerült meggyőzni a szüleit, hogy fogadják el az unokáját, és talált egy női menhelyet, amely biztosítaná neki és lányának az ideiglenes szállást. De sajnos ez már későn történt – Natalja elvesztette a felügyeleti jogát a lánya felett. Ami a hatóságokat illeti, Uljana árva lett. Annak érdekében, hogy visszakaphassa a kislányát, Nataljának DNS tesztet kellett csináltatnia, részt kellett vennie pszichológiai és orvosi vizsgálatokon. A rendőrség többször is kihallgatta. Négy hosszú hónap után a bíróság végül úgy döntött, hogy ad neki egy második esélyt. Natalja és Uljana visszament Natalja szülővárosába.


Fotó: illusztráció

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)