Egy anyuka pár napja tette közzé ezt a képet, de máris több százezren gyűlölik miatta.



A képen egy 3 napos csecsemőt láthatunk, aki édesanyja ölében alszik. Mi annyira különleges ebben a képben? Néhány centiméterrel a kisbaba feje fölött…



Helen Carmina egy brit fényképész, aki terhes nőkről és csecsemőkről készít fényképeket. A sikeresebb fényképeket megosztja a Facebook-on, és általában egy kép 100 lájkot kap. De az egyik nemrég készült fotó valami olyan hihetetlen reakciót váltott ki az emberekből, amire soha nem gondolt volna. Az alábbi fénykép eddig már több mint 200.000 lájkot kapott.

A képen egy 3 napos csecsemőt láthatunk, aki édesanyja ölében alszik. Mi annyira különleges ebben a képben? Néhány centiméterrel a kisbaba feje fölött még mindig jól látható a friss heg az édesanya hasán, ahol a kisbaba megszületett. Az édesanyának egy nagyon különleges ötlete támadt. Azt szerette volna, hogy örökítse meg ezt a pillanatot gyermeke számára, hogy amikor felnő és meglátja a heget, emlékezzen arra, hogy édesanyja adott neki életet.

Az internetezők véleménye azonban megoszlik. Sokan felháborítónak tartják ezt a képet, és sokan azt szeretnék, ha a Facebook letiltaná ezt a képet. Mások pedig az élet valóságát látják benne, és teljesen természetesnek találják. Talán olyan nők is vannak, akikben egy ilyen látvány félelmet kelt, és félni fognak egy hasonló beavatkozástól.

Neked mi a véleményed?


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)