Csak a legintelligensebb 1% képes rájönni, mi a hiba ezen a rajzon

 Egy nagyon érdekes feladványt hoztunk neked, amit különös módon csak nagyon kevesen képesek megoldani. Pedig látszólag egy egyszerű ábrát látunk:



Egy finom női kéz, lilára lakkozott körmökkel, két gyűrűvel, valamint egy bőrszíjas órával. Azonban van a képen egy hiba, amelyet csak nagyon kevesen szúrnak ki.

Nézd meg alaposan, hátha abba az 1 %-ba tartozol, akik maguktól képesek rájönni, mi is a bibi a képen. Előre szólunk, mivel igencsak nehéz ez a feladvány, és sokak számára megtévesztő, akkor se keseredj el, hogyha nem sikerülne rájönnöd a megoldásra.

Legörgetve megmutatjuk a megoldást, ha nem sikerült rájönnöd!


L


E


J


J


E


B


B





Bizony! Az órákon az állító gomb mindig jobb oldalon helyezkedik el, ez esetben azonban az óra baloldalára rajzolták! Te rájöttél magadtól a megoldása! Írd meg nekünk Facebookon, de a megoldást ne kösd az emberek orrára, és ezzel ne tedd tönkre a játékukat!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)