VÁLTOZTAK A SZABÁLYOK! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZIK MEG OKTÓBER 1-TŐL!




20 fok elég az iskolákban télen a kormány szerint,a gimnáziumokban viszont 18 fok a határ. Mint arról beszámoltunk, a múlt szombati kormányinfón Gulyás Gergely bejelentette: még ugyan tárgyal erről a kormány, de úgy tűnik, hogy az általános iskolákat 20 fokra lehet majd felfűteni, a középiskolákat pedig 18 fokra.

A Telex a hétfői Magyar Közlöny alapján azt írja, ezt a kormány el is fogadta.

„2022. október 1-jétől a fűtéssel biztosított léghőmérséklet a 18 Celsius-fokot nem haladhatja meg az állami intézmények helyiségeiben és tereiben. A szabályozás alól kivételt képeznek az egészségügyi-, a bentlakásos ellátást nyújtó szociális és a gyermekvédelmi intézmények, valamint a  bölcsődei ellátást nyújtó intézmények” – írja az MTI a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye alapján. 

A köznevelési és a szakképző intézményekben legalább 18 Celsius-fokot kell elérnie a léghőmérsékletnek, azokban a köznevelési intézményekben pedig, ahol 14. év alattiak gondozása, oktatása zajlik, ott legalább 20 Celsius fokot kell biztosítani

 – áll a közleményben.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)