Így nézne ki 61 évesen Diana hercegnő, ha ma is életben lenneNincsenek szavak, annyira ő, annyira igaznak tűnik. Diana hercegnő halála az egész világot megrázta. Ennyi év után jó lenne tudni, hogy a szépsége tényleg örök volt-e. Nos, egy művész segít abban, hogy elhiggyük ez valóban ő, ilyen lenne túl a hatvanon a mindig bájos Lady Di.

Ilyen lenne?

Sokan megpróbálták már elképzelni milyen lenne, ha köztünk élne a szívek hercegnője, Lady Diana. Bizony már 61 éves lenne, és 5 gyönyörű unokát ölelhetne. Tavaly húsvétkor édes jelenet játszódott le, mert Katalin gyermekei rajzzal üzentek Dianának, a nagymamájuknak. Az annyira megható volt. Így biztosak lehetnek a hercegnő rajongói, hogy a kis György, Sarolta és Lajos bár sohasem találkoztak, de mély szeretettel gondolnak nagymamájára.

Mintha itt lenne!

Most meglepő fotó találtunk. Egy Isztambulban tevékenykedő digitális technikákkal foglalkozó művész, Alper Yesiltas gyönyörű képeket hozott létre.

Mesterséges intelligencia és egyéb szoftver eszközökkel segít elképzelni, hogyan nézhetnének ki az ismert emberek, ha még ma is itt lennének velünk a Földön. Instagram-oldalán ebben a bejegyzésében 10 híresség fotóját mutatja meg. Az első Diana hercegnő, akinek a tekintete, a kedves mosolya úgy tűnik örök! A haja, a bőre perszer változott, de a kisugárzása még ezen az elképzelt fotón is átsüt.


Lady Diana:

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)