Nagyon durva, ami jön! Megfejtették Nostradamus jövendöléseit: szörnyű, ami ránk vár 2023-ban



Michel de Nostradame próféta, akit Nostradamusként is azonosítottak, híres filozófus, aki szinte pontos előrejelzéseiről ismert. Több mint 450 évvel ezelőtt megjelent, széles körben olvasott Les Prophéties című könyvében a francia ezernyi jóslatot fogalmazott meg a jövőre vonatkozóan, és Hitler felemelkedését, JFK lelövését és a szeptember 11-i merényleteket jósolta.

Előrejelzése szerint az Oroszország és Ukrajna között kibontakozó konfliktus jövőre, 2023-ban félelmetes „nagy háborút” idézhet elő. 

Nagy Háború

Nostradamus ezt írja írásaiban : „Hét hónapja a Nagy Háború, emberek haltak meg a gonoszságtól. – Rouen, Evreux nem esik a király kezébe. Ez a jóslat csak egy nagyobb 3. világháborús konfliktusra vezethet, amely a jövő évben felmerülő ukrajnai gondokból fakad. 

Bár úgy tűnhet, hogy a konfliktus elmúlik, de az országok, köztük Amerika és Oroszország rémisztő nukleáris arzenálja miatt jobb óvatosnak maradni. 

De Nostradamus több jóslatot is megfogalmazott, amelyek túlságosan ijesztőnek tűnnek. 

Égi tűz

A filozófus egy "égi tüzet is megjósolt a királyi építményen". A Bibliában az ítéletnap vagy az „idõk vége” mindig a tüzet emlegette, mint a világ végének kulcstényezõjét. A jóslat azonban azt sugallja, hogy a civilizáció hamvaiból egy új világrend fog kialakulni.

A Mars elérhetetlen

Mindannyian tudjuk, hogy a milliárdosok és a világ vezetői hogyan próbálnak módot találni a Mars gyarmatosítására. De Nostradamus szerint "a marson lévő fény kialszik". Bár a jóslat azt jelentheti, hogy a bolygó visszafelé fog haladni, utalhat arra is, hogy az emberek igyekeznek a Marsra jutni. 

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

A SpaceX alapítója és a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk már régóta azt javasolta, hogy 2029-re emberek szálljanak le a Marson. Nyilvánvalóvá tette, hogy az évtized végére gyarmatosítja a Marsot, és terveket is készített, hogy oda menjen. Talán ez arra készteti Muskot, hogy újragondolja a terveit? 

DT Következő

Nostradamus 2022-re is kemény jóslatokat fogalmazott meg, és ezek nagy része be is válik. Számos katasztrófát jósolt erre az évre, beleértve a kisbolygócsapást, az inflációt és az éhezést, valamint a mesterséges intelligenciarobotok elfoglalását a Földön. 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)