Nagy a baj! Fodor Zsókának is meg kell húznia a nadrágszíjat, nem biztos, hogy fenn tudja tartani kétlaki életét, de a külföldi utazásokról nem hajlandó lemondani



Fodor Zsókának is meg kellett húzni a nadrágszíjat, és átgondolni, fenn tudja-e tartani kétlaki életét.

A színésznő évek óta ingázik Budapest és Pécs között. Fodor Zsókának is meg kellett húzni a nadrágszíjat, és át kellett gondolnia, mindezt fenn tudja-e tartani. Hogy mire jutott, azt a Borsnak mesélte el.

Amennyire tudom, megfogom a pénzt, de a koromra való tekintettel nem vagyok hajlandó bizonyos dolgokról lemondani. 

Az életem folyamán a fellépések és a különböző események miatt a ruhatáramat összeszedtem, a hátralévő életemben nem valószínű, hogy erre költenem kell. Viszont miután az utazás mindig is a szenvedélyem volt, ennek a hiányát nem tudnám elviselni – kezdte a színésznő, aki hamarosan újra útra kell.

– A pécsi barátnőm régóta Svédországban él, nyáron tíz napot tartózkodtam náluk. Ő is járt Magyarországon, boldog órákat töltöttünk egymás társaságában, így meghívott Stockholm mellé Uppsalába, így karácsonykor és újévkor kint leszek. Sajnos a saját bőrömön is megtapasztaltam a nehézségeket, van olyan fellépésem, amit lemondtak, és nem azért, mert kíváncsiak rám. Összeugrik a gyomrom, ha arra gondolok, hogy mi vár még ránk, itt a korombeli színészekre gondolok. Egyelőre Pécsett megmaradtak az előadásaim, azonban félek, hogy mit hoz a jövő. Egyedül élek, a saját problémáimat magamnak kell megoldani, de tudom, hogy ez a jelenség nem csak engem érint – mondta.

Zsókát számos előadás köti Pécshez, évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy ott is kialakít magának egy életet, amin továbbra sem szeretne változtatni.

– Főleg Budapestről indulok az ország különböző pontjaira az önálló estjeimre, de Pécs jelenti nekem a plusz jövedelmet. 

Reménykedem abban, hogy nem kell feladnom egyiket sem, hiszen mindenhol a saját bútoraim és emlékeim között élek.

A főváros számomra a bázist jelenti, Pécs pedig a szerelem, épp ezért döntöttem három éve, hogy bérlek egy lakást, ahol az ott töltött idő alatt élni tudok – fűzte hozzá érdeklődésünkre a színésznő.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)