Megvan, itt az új otthonuk. Elárulták Korda Györgyék, hová költöznek és azt is mekkora ingatlant vásároltak!



A Korda házaspár 32 éve építette, most mégis kénytelen volt eladni Budapest egyik legismertebb villáját. Klárikáék a Heti Naplónak mesélt arról, hogyan építették fel a villát, és hogy miért döntöttek az eladás mellett.

A énekes házaspár azt mondta, már évekkel ezelőtt beszéltek róla, hogy el fogják adni a villát. Az épület fűtési rendszerét nem a mostani gázárakra tervezték, telente már eddig is félmilliós volt a számla. Azt még kitermelték valahogy, de ami most jönne, az már sok lenne. Balázs Klári megjegyezte: kiszámolta egy gazdasági szakember, hogy 3 és fél millió forint lenne csak a gáz.

Októberig még biztosan maradnak, de már megvan az új lakásuk is, ugyanitt, a második kerületben. Sokkal kisebb, de ahogy mondják, szép helyen van. A szállodai bútorokkal, amiket oda nem tudnak átvinni, berendeztek egy nővérszállót.


Hatalmas siker a fesztiválokon

2022 nyarán szinte nem volt nagy fesztivál Kordáék nélkül és mindenhol óriási tapssal jutalmazták a daliakat. Lobenwein Norbert, fesztiválszervező, úgy fogalmazott: túl azon, hogy rendkívüli életöröm, életigenlés jellemző az ő fellépéseikre, leginkább az eleganciát szereti, és találja meg leginkább a közönség Gyuri és Klárika produkcióiban.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)