A hatéves fiuk meghalt. Amikor a szülők benéztek a szekrényébe és meglátták mit rejtegetett, zokogni kezdtek



Szívszorító, amit hátra hagyott, és többet jelent, mint aminek elsőre látszik!

A 6 éves Leland amőbás agyfertőzést kapott, amivel sokáig kezelték a helyi gyermekkorházban, de nem tudták megmenteni az életét. A szülei folyamatosan mellette voltak természetesen, azon a napon is, amikor meghalt.

Anyukája megosztotta a küzdelmüket, mert gyűjtést is rendezett, hogy tudják fedezni a kisfiú kezelését. Sajnos a befolyt pénz jó részét már csak a temetésére tudták fordítani. Azt is elmondta, hogy mindig igyekezett megvédeni, és nem tudja, hogy tehetett-e volna többet. A kisfiút az ölte meg, amit a legjobban szeretett, hogy játszott a szabadban. Senki nem láthatta előre, hogy elkap egy végzetes fertőzést.

Amikor a szülők hazamentek a kórházból a fiú halála után, elkezdték összepakolni a dolgait, játékait, ruháit… Az egyik szekrényben a ruhák között egy üzenetet találtak, amiről nem tudják, hogy a fiú mikor készíthette és hagyhatta ott elrejtve a szülők számára. Ennyi állt rajta:

„Még mindig veletek. Köszönöm anya és apa! Szeretlek, szép napot!”



Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)