Vajna Tímea kifakadt: „Elegem van, hogy a férjem halála óta az életem állandó harc és hogy dolgoznom kell. Még a saját házam is nekem kellett kitakarítanom...”



Vajna Tímea – tőle nem annyira megszokott módon – egy szomorú hangvételű poszttal jelentkezett Facebook-oldalán. “- Sajnos, az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Főleg mióta Andy elment.. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc, és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív. Volt férjem halála óta sokkal nehezebb az életem, mint azt gondoltam volna..

Nagyon sokat kell dolgozzak, hogy a korábbi életszínvonalamat fenntarstam magamnak.. Ezek nem könnyű dolgok… Egyszerre odafigyelni az alakomra, az üzleti dolgaimra és a magánéletre nagyon nehéz. Az elmúlt hetekben például én magam takarítottam ki a saját házamat, amire régóta nem volt példa.

De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni, és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte, és csak saját magunkra számíthatunk – írta közösségi oldalán Timi, aki a posztjához egy bikinis fotót is csatolt a Maldív-szigetekről,í rja a blikk.hu

Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)