Márki-Zay Péter rendkívüli lépésre szánta el magát! Meglehet futamítani Orbán Viktort! NAGYON Fontos dolgot jelentett be!




Márki-Zay: Meg lehet futamítani Orbán Viktort! Szombaton délután öt órára vár mindenkit a Jászai Mari térre egy közös tüntetésre Márki-Zay Péter, aki erről egy beszélt. Az egyesült ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere azt mondta:

A tüntetésen a katás vállalkozók melletti kiállásukat szeretnék demonstrálni. Közölte, a tervek szerint a Margit hídtól a Parlament felé fognak haladni. Az ellenzéki politikus emlékeztetett, hogy „a Fidesz hazugságokkal nyerte meg a választást, hiszen nem adóemelésről és rezsiemelésről volt szó”.

Azt kérte, hogy minél többen álljanak ki most azok mellett, akik áldozatai a jogbiztonság hiányának, illetve az egyik napról a másikra bevezetett módosításoknak. Mint mondta, egy jogállamban ilyen nem történhetne meg, hogy felkészülési időt sem adnak a vállalkozóknak. Mi tudunk ezen változtatni, de csak akkor, ha kellően hosszú ideig és kellően sokan tiltakozunk ellene. Emlékezzenek a netadós tüntetésre vagy akár a NOlimpiára: meg lehet futamítani Orbán Viktort, a hatalmat, de csak akkor, ha sokan vagyunk, és kiállunk. Hogyha nem engedjük el egymás kezét – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)