Nem fogja elhinni KI KÉNYSZERÜLT koldulásra a Deák téren! Még mindig nem térünk magunkhoz… Magyarország, én így szeretlek??!




Az esetről Tompos Márton momentumos képviselő posztolt, aki beszélt is a tanárral. „Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok” – ez a felirat szerepel azon a kartondobozon, amelyről a momentumos képviselő fotót készített a Deák téren. A posztot a Propeller szúrta ki. A fotóhoz több tucat komment érkezett.

Volt olyan, aki „bulvárkacsának” nevezte a fotót. Erre a momentumos képviselő úgy reagált: „Nem kamu, a Deák téren találkoztunk. Bemutatkozott, én pedig leellenőriztem az iskolája oldalán, hogy tényleg ott tanít-e. Valahol még örülni is lehetett volna, ha kamu lett volna. Nem volt az.” Tompos azt is leírta, hogy „látni egy fiatal tanárt, aki konkrétan koldul a Deák téren, közben mosolyogva meséli, hogy persze, csinálja tovább, de gondolkodik valamilyen másodálláson, mert máshogy nem lehet. A tanári kar jelentős része is így csinálja, mert nincs más út: félállásban vannak. Kell a pénz.

De, aki bent van, az is tolja este 9-ig, emiatt rengeteg gyerek apa/anya nélkül nő fel. Na, ezt nehéz volt könnyek nélkül kibírni.” Valóban számos tanár vállal magántanítványt, gyerekvigyázást és egyéb munkákat. De lapunk információi szerint egy Komárom-Esztergom megyei tanár például fűkaszálást vállal, ebből egészíti ki a fizetését.




Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)