Nagy Feró elárulta mennyi a nyugdíja: “muszáj dolgoznom..!” – Az éhenhaláshoz sem elég Nagy Feró nyugdíja. Hihetetlen, de ENNYI pénzből kell megélnie!



Az éhenhaláshoz sem elég Nagy Feró nyugdíja.Nagy Feró elárulta mennyi a nyugdíja: “muszáj dolgoznom..!” Ennyi pénzből kell megélnie: A TV-2 -nek nyilatkozott a magyar rock legenda. Több mint 40 éves pályafutás után döbbenetesen kevés a nyugdíja, gyakorlatilag semmire sem futja belőle.

“Ha nem lennék egy ismert ember, akkor mit csinálnék 42 ezer forintból?” A zenész 76 évesen is járja az országot a Beatricével, minden nagyobb fesztiválon ott vannak. A koncertbevételekből és a reklámszereplésekből tud csak megélni valahogy, és boldog, hogy még mindig dolgozhat, és kíváncsiak rá az emberek. A probléma ott van, hogy a rendszerváltás előtt a zenekarok azt sem tudhatták pontosan mennyit is ér egy-egy koncertjük. Minden hazai fellépést csak az állami cég, az ORI szervezhetett.

Ennek gazdasági részleteibe viszont nem engedtek nekik betekintést. A 90-es évek elején aztán az ORI és a külföldi koncerteket szervező Interkoncert is jogutód nélkül szűnt meg. A nyugdíjjárulékokat is tartalmazó nyilvántartások pedig tisztázatlan körülmények között eltűntek.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)