Megszakad a szívünk... A héten szerdán Mamámmal leutaztunk Debrecenbe a Kenézy Gyula Kórházba mivel a Mikepércsi otthonban elő dédim kiszáradt, majd sajnos..



A héten szerdán Mamámmal leutaztunk Debrecenbe a Kenézy Gyula Kórházba mivel a Mikepércsi otthonban elő dédim kiszáradt!A Kenézybe az emeleti női belosztályra került. Amikor megérkeztünk dédim az ágy szélére volt lecsúszva a feje a rácsnál,és mivel az ágy matraca kisebb volt mint az ágy így elég nagy rés volt és félig be volt csúszva a matrac és az ágy közé.

Amikor oda mentem a pulthoz, hogy szeretnénk beszélni a kezelő orvossal a nővér meghúzta a száját és annyit mondott h valamerre arra van! Közben a számítógépen a hölgy éppen a Farmerama játékkal játszott!(ha nem latom a két szememmel nem hiszem el!!) Az orvos bejött elmondta h mi volt a baj de a stílusa az borzasztó volt! Amikor bejött az egyik nővér tette vette magát hátha adunk neki pénzt!(tévedett!)

Vittünk dédimnek ételhordóba levest illetve más ételt h ha visszaviszik az otthonba tudjon mit enni ha esetleg megéhezik illetve folyadékot 4 litert,megkértem a pultban ülő nővért h mutassa meg h hova tudom tenni az ételt ekkor húzta a száját és kényesen oda vetette h ott van a hűtő!Tegnap este vittek vissza,a mai napon beszéltünk a Mikepércsi otthonnal és kiderült h a nővérek elvették az ételeket és hiába kérte dédim a nővérek nem adták neki oda,hiszen úgy voltak vele h egy 87 évessel nem foglalkoznak!

Illetve az is kiderült h rosszabb állapotba került vissza az otthonba!!A mai napon délelőtt felhívtam az osztályt és megkérdeztem h miért csinálták ezt!? Erre azt mondta a nővér h ő nem tud ilyenről,megkértem h nézze meg a hűtőben hátha ott van,elment megnézte de közben hallottam h azt mondja a másik nővérnek h szórakoznak valami itt maradt étellel,mikor mondta h nincs ott közöltem vele h nem szórakozok,csak jó lenne tudni h miért vették el(lopták el) az ételeket!??Én szégyenlem magam azért h vannak ilyen nővérek akik ilyet tesznek idős emberekkel!! És szégyenlem azt h ilyen egészségügyi rendszerben kell majd nekem is dolgozni!

Én soha nem lennék ilyenre képes!!Szeretném, hogy minél több emberhez jusson el h mikre képesek az emberek! Olyan emberek akik felesküdtek arra h másokat megvédenek és meggyógyítanak!! A fotó illusztráció!


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)