Magyarország talán egyik legszebb nőjének bikinis fotóján ámul a fél internet! Még a rajongók álla is leesett, attól, amit láttakRubint Réka bikinis fotóján van elájulva a fél internet, amit Korfun készített.

Nincs mit tagadni, az edző remek formában van, csodálatos helyen, szégyellni valója aztán végképp nincs, szóval aki csámcsog, az maximum a formás hátsójáról tud beszélni. 

Természetesen az őt nem kedvelők azonnal kikezdték a képet, mondván ez nem családanyához méltó, de akkor mi a méltó egy édesanyához? Ja, értjük, egy anya nem viselhet bikinit, ha pedig mégis megteszi azt sem elölről, sem hátulról nem fotózhatja le, mert meg áll a világ?

Ugyan emberek... nyár van. A világ fele bikiniben tengeti a mindennapjait, csak vannak, akik ezt nem teszik közzé, de ne feledjük el, Réka esetében egy ismert személyről beszélünk.

Szerintünk remekül néz ki.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)