Kikelt magából egy balatoni büfés és a következőket mondta: ” Jó, hogy nem ingyen adjuk az ételeket! A magyarok is gond nélkül ki tudják fizetni az itteni árakat! Akinek pedig megterhelő, az inkább…”



Mostanság több cikk is megjelent a Balaton környékén uralkodó és a szezonra várható árakról! Az emberek felháborítónak tartják az közel 1500 Ft-os lángos árakat a többiről nem is beszélve. Egy balatoni büfés megelégelte ezeket a zúgolódó hangokat és a következőket nyilatkozta:

” Nem is értem az embereket. Mégis mennyiért kellene áruljuk az ételeinket?! Jó, hogy nem ingyen adjuk azt! Úgy csinálnak az emberek, mintha nem lenne pénzük és olyan megterhelő lenne a számukra kifizetni ezt az összeget. Pedig igenis van pénzük a magyaroknak. A járvány előtt jól éltek, jó fizetésekért dolgoztak. Sokan félre is tudtak tenni. Véleményem szerint most ezek az emberek nyaralnak a Balaton környékén.

Akinek pedig annyira megterheli a pénztárcáját, az inkább maradjon otthon és állítson fel az udvarán egy medencét, de ne azokat a vállalkozókat szidja, akik próbálnak megélni, embereket foglalkoztatni és még mellette a családját is eltartani! ”

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)