Fiatal házaspár vagyunk: EZT a papírt találtam az ajtónkon. Ég a pofámon a bőr, főleg az utolsó sorok miatt... Most mit csináljak?



Az alábbi esetet az interneten találtuk, és mivel nagyon érdekesnek (egyszerre viccesnek és zavarba ejtőnek) találjuk, megosztjuk Veletek is.

A fiatal pár leírja, hogy nemrég költöztek be egy társasházba, ahol teljesen jól érezték magukat, és úgy érezték, beilleszkedtek a ház közösségébe. Egy nap azonban egy cetlit találtak az ajtajukon..

A pár női tagja igencsak konfliktuskerülőnek vallja magát, ezért erősen elszégyellte magát, amikor a cetli tartalmát elolvasta:

Ezt a szöveget azért még a pár sem hagyta figyelmen kívül, ezért döntöttek úgy, hogy kiposztolják azt az interneten. Nem tudjuk eldönteni, hogy a kommentelők véleményére voltak kíváncsiak, vagy érzelmi támogatást akartak-e kapni. De tény, hogy kaptak hideget-meleget.




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)