ENNYIÉRT nyaraltunk Görögországban a múlthéten, viszont amit ott tapasztaltunk, arra egyszerűen nincsenek szavak...



Idén Görögországot választottuk a nyaralásunk helyszínéül, mert itt még nem jártunk. 

Évek óta szerettünk volna eljutni ide, de ez az idén sikerült. 

Szerintünk jó áron nyaraltunk itt, a szállásunk, ami teljes apartman volt, közel a tengerparthoz Krétán, 390.000 forintba került 6 napra. Ennyiért tudtunk volna otthon vagy Horvátországnban is nyaralni, tehát átlagos költségvetés.

Az árak a görögöknél is magasak, bár koránt sem annyira mint Horvátországban. Itt talán picit élhetőbb minden, de Magyarországhoz képest mégis drágább. 

Viszont amit itt tapasztaltunk arra nincsenek szavak. 

A vendéglátósok kedvesek, emberiek, mosolygósak, empatikusak.

Mindig van egy-egy kedves szavuk, majdnem mindenhol megkérdezték hogy vagyunk, beszélgettek, körülugráltak minket, tényleg, lesték a kívánságainkat. 

A gyerekekkel türelmesek voltak, olyan emberien és szeretetteljesen viselkedtek bárhol voltunk, hogy ilyet mi még nem tapasztaltunk. 

A szállásunkon szintén csak ámultunk és bámultunk. 

Minden nap jött a hölgy takarítani - pedig nem volt benne az árban. Mosogatott, ágyazott, szellőztetett. 

A gyerekeknek játékkal készültek, társas, színező, kártyák. A szálláson volt allergiás gyógyszer, mikor megérkeztünkl víz volt behűtve, savas és mentes is, a klíma be volt kapcsolva, a hűtőben még voltak gyümölcsök, barack és dinnye szintén lehűtve. Elláttak jó tanáccsal, hol éri meg enni, hol szépek a partok, mik a kevésbé zsúfolt helyek, a gyerekbarát részek, a legjobb éttermek... 

Minden nap megkérdezték hogy éreztük magunkat. Sőt, még abban is segítettek hol van olcsó bolt, melyik a drága amit mindenképp kerüljünk.

Egy szó mint száz, mindenkinek szívből ajánlom Görögországot, de Krétát mindenképp, aki nem csak gyönyörű helyen szeretne nyaralni, hanem boldogsággal tölti el ha emberszámba veszik és a pénzéért kap némi emberséget is, ami itt természetes csak sajnos otthon nem.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)