AZONNAL NÉZD MEG A GÁZSZÁMLÁD! Vigyázzatok , nehogy a családban , szülők , vagy nagymamák bele essenek ugyanebbe a dologba!!!!! Nekem ez 100 EZER FORINTOT JELENTETT!!!!




Minden kedves ismerőst tájékoztatok , hogy vigyázzon a gáz számlákkal,mert nekem a most esedékes gázdíjam bediktálással 28 ezer ft. Erre tegnap előtt kaptam még 2 számlát , ami teljesen alaptalan.Ráadásul hivatalos számla , de sem kezdő , sem záró óraállás nincs rajt. Senki nem tudta megmagyarázni a gáz műveknél , hogy kaphattam ilyeneket,hogy előre kiszámolták mennyit fogok majd a jövőben bediktálni.

Valószínű hogy valami jóst , vagy jósnőt alkalmaztak aki megtervezte ezeket az alaptalan számlákat. Vigyázzatok , nehogy a családban , szülők , vagy nagymamák bele essenek ugyanebbe a dologba , és esetleg befizetnek nem létező számlát. A képeken bekarikázva látható hogy nincs is óraállás ami alapján elkészülhetett volna ez a két számla. És ez jelen esetben közel 100 ezer forint,ha be tudtak volna húzni a csőbe.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)