Most jött a hír! Gyerekek ezt már ne ! 1 perce bejelentette Zacher Gábor az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint!Már csak néhány hónap van hátra addig, amíg a koronavírus újabb, immáron hatodik hulláma lecsap Magyarországra is. Mire számíthatunk a pandémia következő megerősödésekor?

Németországban már ismét javasolják a beltéri maszkviselést, elsősorban az idősebbeknek. Ezen felül felszólították a 40 évnél idősebb polgárokat, hogy vegyék fel a 4. ismétlőoltást a minél nagyobb védettség érdekében.

Zacher Gábor, sürgősségi orvos úgy nyilatkozott, hogy a nyáron vélhetőleg még béke lesz, de hogy mi lesz ősszel, arról még keveset tudunk. "Hogy lesz-e újabb mutáns, hatodik hullám, hetedik hullám, ezt nem tudjuk" - vélekedett Zacher.

"Rámutat arra is, hogy az átoltottságban óriási aránytalanságok vannak a világon; egyes európai országokban 90 százalékos az átoltottság, míg Fekete-Afrikában vagy az egyes közép-keleti országokban csupán 5-6 százalékos. Márpedig emiatt lehet még új variáns, a főorvos szerint nem dőlhetünk hátra." - írja az Index.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék