Most jött a hír! Gyerekek ezt már ne ! 1 perce bejelentette Zacher Gábor az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint!



Már csak néhány hónap van hátra addig, amíg a koronavírus újabb, immáron hatodik hulláma lecsap Magyarországra is. Mire számíthatunk a pandémia következő megerősödésekor?

Németországban már ismét javasolják a beltéri maszkviselést, elsősorban az idősebbeknek. Ezen felül felszólították a 40 évnél idősebb polgárokat, hogy vegyék fel a 4. ismétlőoltást a minél nagyobb védettség érdekében.

Zacher Gábor, sürgősségi orvos úgy nyilatkozott, hogy a nyáron vélhetőleg még béke lesz, de hogy mi lesz ősszel, arról még keveset tudunk. "Hogy lesz-e újabb mutáns, hatodik hullám, hetedik hullám, ezt nem tudjuk" - vélekedett Zacher.

"Rámutat arra is, hogy az átoltottságban óriási aránytalanságok vannak a világon; egyes európai országokban 90 százalékos az átoltottság, míg Fekete-Afrikában vagy az egyes közép-keleti országokban csupán 5-6 százalékos. Márpedig emiatt lehet még új variáns, a főorvos szerint nem dőlhetünk hátra." - írja az Index.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)