Mit érez az ember, amikor haldoklik? Ez a 7 dolog történik veled halálod pillanatábanAz emberiség egyik legnagyobb kérdése, hogy vajon mi történik velünk a halálunk után. Habár a keringés leállással egyetemben a szerveink is felmondják a szolgálatot, az agyunk az utolsó pillanatban még fontos szerepet lát el. 

Dr. Michael Newton, neves pszichológus pácienseit, kezelési módszere részeként hipnoterápiának veti alá, melynek során a múlt traumáit hozzák felszínre a gyógyulás érdekében. Ezen terápiák során fedezte fel, hogy többen olyan dolgokra is emlékeztek, amelyek meg sem történtek (legalábbis nem ebben az életükben) velük.

Dr. Newton tanulmánya alapján a következő dolgok történnek a túlvilágra átlépő személyekkel.


1# Lepereg a film


Az agy ilyenkor annyira hatékonyan és gyorsan működik, hogy az adott személy az élete filmjét gyakorlatilag az elejétől a végéig át tudja tekinteni. Az agy a benne tárolt információkat átvizsgálja ilyenkor.


2# Kívülről szemléljük magunkat


Amikor a szellem elszakad a fizikai testtől, képes lesz kívülről látni azt az anyagi alakot, amelyben addig létezett. Ez akkor teljesen természetes folyamat lesz.


3# Intenzív fény


A beszámolók alapján az derült ki, hogy a halál bekövetkeztekor a szellemek intenzív fényhatást érzékelnek, amely úgy vonzza őket, mint a testeket a gravitáció. Ez a fény kellemes és szeretetteljes.


4# Találkozás a rokonokkal


Amikor megérkezünk a szellemek világába, a rokonságunk fogad minket. Nem biztos, hogy ugyanazok vagy csakis azok lesznek ott, akiket ebben a földi életben ismertünk. Bármely korábbi életből származó családtagok jelen lehetnek ott, akiket mind meg fogunk ismerni.


5# Találkozás lelki vezetőnkkel


Találkozunk azzal a lélekkel, aki segít nekünk adaptálódni a másvilághoz.


6# Földi életünk felülvizsgálata


Lelki vezetőnkkel közösen kiértékeljük mindazt – legyen az boldog, szomorú vagy szégyenletes esemény – amit tettünk földi életünk során. Ezután megállapodhatunk, hogy visszatérünk-e az anyagi világba korrigálni.


7# Nem vágyunk visszatérni


Mindaz, amit a másvilágon tapasztalunk, nem sürget minket a visszatérésre. Béke és szeretet jár át mindent és az anyagi világ összes gondja feledésbe merül.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék