Mit érez az ember, amikor haldoklik? Ez a 7 dolog történik veled halálod pillanatábanAz emberiség egyik legnagyobb kérdése, hogy vajon mi történik velünk a halálunk után. Habár a keringés leállással egyetemben a szerveink is felmondják a szolgálatot, az agyunk az utolsó pillanatban még fontos szerepet lát el. 

Dr. Michael Newton, neves pszichológus pácienseit, kezelési módszere részeként hipnoterápiának veti alá, melynek során a múlt traumáit hozzák felszínre a gyógyulás érdekében. Ezen terápiák során fedezte fel, hogy többen olyan dolgokra is emlékeztek, amelyek meg sem történtek (legalábbis nem ebben az életükben) velük.

Dr. Newton tanulmánya alapján a következő dolgok történnek a túlvilágra átlépő személyekkel.


1# Lepereg a film


Az agy ilyenkor annyira hatékonyan és gyorsan működik, hogy az adott személy az élete filmjét gyakorlatilag az elejétől a végéig át tudja tekinteni. Az agy a benne tárolt információkat átvizsgálja ilyenkor.


2# Kívülről szemléljük magunkat


Amikor a szellem elszakad a fizikai testtől, képes lesz kívülről látni azt az anyagi alakot, amelyben addig létezett. Ez akkor teljesen természetes folyamat lesz.


3# Intenzív fény


A beszámolók alapján az derült ki, hogy a halál bekövetkeztekor a szellemek intenzív fényhatást érzékelnek, amely úgy vonzza őket, mint a testeket a gravitáció. Ez a fény kellemes és szeretetteljes.


4# Találkozás a rokonokkal


Amikor megérkezünk a szellemek világába, a rokonságunk fogad minket. Nem biztos, hogy ugyanazok vagy csakis azok lesznek ott, akiket ebben a földi életben ismertünk. Bármely korábbi életből származó családtagok jelen lehetnek ott, akiket mind meg fogunk ismerni.


5# Találkozás lelki vezetőnkkel


Találkozunk azzal a lélekkel, aki segít nekünk adaptálódni a másvilághoz.


6# Földi életünk felülvizsgálata


Lelki vezetőnkkel közösen kiértékeljük mindazt – legyen az boldog, szomorú vagy szégyenletes esemény – amit tettünk földi életünk során. Ezután megállapodhatunk, hogy visszatérünk-e az anyagi világba korrigálni.


7# Nem vágyunk visszatérni


Mindaz, amit a másvilágon tapasztalunk, nem sürget minket a visszatérésre. Béke és szeretet jár át mindent és az anyagi világ összes gondja feledésbe merül.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)