Ezt a “förmedvényt” kapta a feleségem tejfölös lángos néven. Jól látja, az ott tejföl akar lenni! Azt viszont, hogy mennyibe került nem fogják elhinni!



Nem elég, hogy olyan drága, mint a hús kilója, még vacak minőség is, és kisajnálják a tejfölt róla. Kedves lángos árus emberek, akik egy nyár alatt akartok meggazdagodni! Mi lenne, ha a régi elveket vallanátok, azaz, jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint?!


Szerintem ha fele ennyiért adnánk, és dupla ennyi tejföllel, az ember visszajönne hozzátok a nyaralása során, és akkor 2 alkalommal menne, biztos venne üdítőt is, és esetleg többet is vásárolna, magyarul több lenne a hasznod! De ez nem jut el a pénzéhes tudatodig…


Ti is azt tapasztaljátok, hogy rossz minőségű az étel, de rohadt drága, a Balaton partján, és úgy általában Balatonon?

És más sem lett olcsóbb…


A “lángos” amivel a kedves feleségem szemét szúrták ki, tejföl volt rajta igazán.. 1000ft-ért ma ez jár.. Szégyen vagy szomorú? Mindenki döntse el maga.. mindenesetre Én ezt nem fizettem ki:




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)