Halála után derült ki Berki Krisztián sötét titkaA gyászoló Berki Mazsi alapból nincs könnyű helyzetben, de ez csak rátesz egy lapáttal. Berki Krisztián mindössze 41 évesen halt meg, és Magyarország nagy részét sokkolta a hír. Még azok is kíváncsiak voltak arra, hogy mi történt, akik nem kedvelték annyira.

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, aztán később lelepleződött, hogy a magyar celeb halálát hirtelen szívmegállás okozta. A toxikológiai vizsgálat részletei egyhamar nem fognak nyilvánosságra kerülni. Ugyebár Berki halála után nem csak szteroidokat, hanem különféle drogokat is találtak a helyszínen. Berki szíve korábban megállhatott, és mivel nem volt senki akkor a környezetében, aki azonnal elkezdje az újraélesztést, így a túlélés esélye egyenlő volt a nullával. A lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban, és ő talált rá a holtestére a reggeli ébredés után, így nagyon összeomlott. A családnak nem könnyű, mivel nem rég volt Kriszitán temetése, és még kell majd idő, hogy túl legyenek ezen a tragédián.

Berki Mazsi persze tudja, hogy az élet nem állhat meg, szóval igyekszik összeszedni magát. Renátának ráadásul az újszülött kislányával, Emmával is foglalkoznia kell. Közben sötét titok derült ki Berki Krisztiánról, de ez olyan dolog, amit mindenki sejtett. A celeb luxusélete csak afféle látszat volt – Krisztián igyekezett azt mutatni, hogy rengeteg pénze van, amit bátra szórhat ki a semmibe, pedig nem. A végén már annyira nem mentek jól a dolgok, hogy Mazsinak rengeteg tartozás maradt a nyakán.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)